Resistència

COM ENS HA AFECTAT I ENS AFECTARÀ EL COVID A LA NOSTRA EMPRESA-ACTIVITAT?

Cap empresa (societat o autònom) estava preparada per a afrontar la situació tan complicada, que estem vivint des del mes de març. El que es coneix amb l’anomenat “cigne negre”: un succés que a priori ningú esperava però que ha tingut, té i tindrà un impacte socioeconòmic profund i global. Aquesta incertesa tant sanitària, econòmica ens ha sobrepassat, impactant notablement en les persones, i per descomptat, en les activitats de les empreses i autònoms.

Des dels dies previs al decret d’estat d’alarma i les successives pròrrogues, la principal mesura que s’ha pres des del govern han estat els Ertes-Erto i futurs Eros. Com empresaris/àries hem estat sofrint la complicada tramitació d’aquests, gestionades amb estrictes condicions; com són l’aportació de documentació, que en molts casos ja disposen les diferents Administracions públiques.

Però ara és just el moment de saber com actuar per a fer front i que poden ajudar la teva empresa en aquests difícils moments a RESISTIR i passar a RECUPERAR.

RESISTÈNCIA
Obrir xat
Necessites ajuda? 🙂
WhatsApp GADIN
Hola! 👋
Com podem ajudar-te? 🙂